Yeni Malatyaspor Seri Galibiyetlere Başladı

Yeni Malatyaspor Seri Galibiyetlere Başladı

Yeni Malatyaspor evinde ağırladığı İzmir temsilcisi Altay’ı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

25 Ekim 2021 - 00:42 - Güncelleme: 06 Kasım 2021 - 02:14

Yeni Malatyaspor İrfan Buz ile yollarını ayırmasının ardından anlaştığı Sumudica yönetiminde çıktığı ikinci karşılaşmadan da 3 puan kazanmayı bildi. 

Maça son derece kontrollü başlayan İki takım karşılaşmanın ilk yarısında seyir zevki düşük bir müsabaka ortaya koyarken maçın ikinci yarısı heyecan dolu anlara sahne oldu. 

Her iki takımda birbirinin hata yapmasını beklerken ilk hata Altay’dan geldi. Kaleci Ertaç’ın topu hızlı oyuna sokmasıyla sağ kanadın başarılı ismi Mustafa Eskihellaç topu formunda olan takım arkadaşı Tetteh’in önüne kesti ve forvet oyuncusu Tetteh Yeni Malatyaspor’u öne geçiren golü kaydetti 1-0. 

Ardından ataklarını arttıran Yeni Malatyaspor ceza alanında Altaylı oyuncunun eline çarpan topun ardından penaltı kazandı. Penaltıların usta ismi Kaptan Adem Büyük takımını 2-0 öne geçiren golü Altay kalesine attı. 

Maçın son bölümlerinde Altaylı oyuncunun ceza alanında düşürülmesiyle hakem bir kez daha penaltı kararı verdi. Altay’ın golü maçı her ne kadar 2-1’e getirse de sonuç değişmedi. Yeni Malatyaspor bu galibiyetle adeta geçen haftaki Adana Demirspor galibiyetini perçinlemiş oldu. Sumudica takımın taktik ve oyun disiplinine son derece uyumlu ve çabuk adapte olduğunu belirtmişti. Uzun süredir takımın böyle seyir zevki yüksek ve az hata ile oynadığı müsabaka görülmemişti. Sumudica ile Yeni Malatyaspor daha agresif ve kontrollü bir takım hüviyetine büründü. 

malatyaspor yeni malatyaspor altay galibiyet malatya haber malatya buyuksehir
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Art Plywood Kontrplak Satışları Başladı
Art Plywood Kontrplak Satışları Başladı
Adil Gevrek Aday Olmayacağını Açıkladı
Adil Gevrek Aday Olmayacağını Açıkladı