Esenlik Marketler Enflasyon’a Meydan Okuyor!

Esenlik Marketler Enflasyon'a Meydan Okuyor!

Malatya’nın Öz Markası sloganıyla adeta küllerinden doğan Esenlik Marketler Zinciri Ahmet Çakır dönemindeki enkazdan yavaş yavaş kurtuluyor. 

04 Kasım 2021 - 18:50 - Güncelleme: 19 Şubat 2022 - 17:44

Malatya’nın Öz Markası sloganıyla adeta küllerinden doğan Esenlik Marketler Zinciri Ahmet Çakır dönemindeki enkazdan yavaş yavaş kurtuluyor. 

Genel Müdür Ata Ünlü nezdinde başarılı bir istikrar yakalayan Esenlik Marketler 39 Şubesiyle 630 çalışanıyla gerek zorlu pandemi şartlarında, gerekse vatandaşı dar boğaza sürükleyen yüksek enflasyon şartlarında fiyatları olabildiğinde geride tutarak Malatyalıların gönlünde bir kez daha değer kazandı. 

Geçmiş dönemlerde Malatya markalarına raf parası gibi saçma sapan rant uygulamalarını kaldıran ve en çok Malatya markalarına raflarda yer vermeye başlayan Esenlik Marketler, ilçelerin doğal ürünlerini sağlıklı bir şekilde Malatyalılara sunmaya devam ediyor. 

Kimya ürünlerinin üretimine ara veren Esenlik Marketler bazı markalar gibi market açmak için değil istikrarlı ve ihtiyaca yönelik şubeleşmeyi daha sağlıklı görüyor. Sağlam ve ayakları yere basan uygulamalar ve yönetim şekliyle tekrar yükseliş trendine giren Esenlik Marketler, başarılı ekibi sayesinde bir ilki gerçekleştirip yıllar sonra e-alışveriş yani sanal market uygulamasıyla takdir topladı. Kapıya teslim avantajını sunan Esenlik Marketler vatandaşın gönlünde ilk tercih edilen marka olma avantajını koruyor. 

Yöresel ve doğal ürünleriyle Halk sağlığını düşündüğü gibi ülkemizin başına gelen herhangi bir afet durumunda yardım seferberliğinden geri kalmayıp duyarlılık gösteriyor. 

Esenlik Genel Müdürü Ünlü, "Benim asıl mesleğim ziraat yüksek mühendisliği olduğu için köylünün halinden çok iyi anlarım. Dolayısıyla köylünün üretmiş olduğu kolay elde edilemiyor. Pazarlama ve satış olmayınca emeklerin hepsi boşa gidiyor. Bizde burada bunu bildiğimiz için, kırsal kalkınmaya destek vermeye devam ediyoruz. Zaten marketlerimizde tarım ürünlerimiz mevcut. İlçelerimizde yetişen ürünleri çiftçilerimizden satıp alıp, marketlerimizde taze ve uygun fiyata vatandaşlarımıza sunuyoruz" dedi.

malatya sanal haber enflasyon esenlik marketler malatya ucuzluk
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Art Plywood Kontrplak Satışları Başladı
Art Plywood Kontrplak Satışları Başladı
Adil Gevrek Aday Olmayacağını Açıkladı
Adil Gevrek Aday Olmayacağını Açıkladı