Malatya’nın referans firması: MESTON

Malatya’nın referans firması: MESTON

Malatya Büyükşehir Belediyesinin önde gelen stratejik şirketlerinden MESTON, kısa özgeçmişi olmasına rağmen istihdama ve şehrin ekonomisine sunduğu katkısıyla gündeme geldi.

02 Nisan 2020 - 02:27

Malatya’nın referans firması: MESTON

 

Malatya Büyükşehir Belediyesinin önde gelen stratejik şirketlerinden MESTON, kısa özgeçmişi olmasına rağmen istihdama ve şehrin ekonomisine sunduğu katkısıyla gündeme geldi.

Bölgenin en büyük Firması

Malatya Büyükşehir Belediyesinin referans şirketlerinden MESTON Genel Müdürü Fahri Ulubaba, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. MESTON’un başarı grafiğinde önemli pay sahibi olan Genel Müdür Fahri Ulubaba gazetemize yaptığı açıklamada “ Genç bir firma olmamamıza rağmen sektör de, tercih edilen, aranılan bir kuruluşuz. 400’ ü aşkın ürün çeşidi, yaptığı ar-ge çalışmaları ile kendini sürekli geliştiren ve yenileyen MESTON, Çevreci, doğaya uyumlu üretim anlayışıyla bölgenin en büyük, Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yerini aldığını” söyledi.

“Hedef Türkiye markası olmak”

 “Geleceğin çağdaş ve modern yaşam alanlarını oluşturmak için; yüksek kalite standartları ve en son teknolojik imkanlarla üretim yapan; geniş ürün yelpazesiyle alanında her türlü gereksinime cevap veren ve her zaman adından söz ettiren bir Türkiye markası olmak için kolları sıvadıklarını” belirten Genel Müdür Ulubaba” Şehrimizin en önemli referans kuruluşlarından olan MESTON’un, daha ileriye taşımak için yönetim ve personelleriyle gece gündüz çalışmalara aralıksız devam ettiklerine “ vurgu yaptı. Ulubaba açıklamasını şöyle devam etti. “Birinci önceliği kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak; sağladığı hizmetlerle sektördeki kamusal sorumluluğunu yerine getirerek, saygınlık ve güvenirlik konusunda her zaman zirvede yer almak. Özellikle yakın bölgemizde bulunmayan kamu ve özel sektörün ihtiyacı olan tesisleri kurarak ; oluşturduğu istihdam ve iş gücü ile bölgesel ve ulusal kalkınmada pay sahibi olarak, bağrında yetiştiğimiz Malatya’mızın başarılarını sürdürebilir ve kalıcı olmasını hedefliyoruz. Malatya’mıza yakışan da budur” dedi.

Başkan Gürkan  MESTON’a özel önem veriyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın MESTON’a verdiği özel önemi de anlatan Ulubaba “ MESTON Ailesi olarak, Malatya’mız için en doğrusunu, en güzelini, en iyisini yapma gayretindeyiz. İnsan odaklı yönetim ve hizmet anlayışından taviz vermeden çalışmalarımıza aralıksız devam ettiklerine” vurgu yaptı. Genel Müdür Ulubaba son olarak “ 2020 yılı hem şehrimiz, hem de ülkemiz adına üzücü olayların peş peşe yaşandı. 24 Ocak Sivrice Depreminin ardından başlayan Karona Virüs salgının küresel ve yerel olarak ekonomik ve sosyal hayatı  sarstığına şahit oluyoruz. Şirketimiz, Korona Virüs salgınıyla ilgili Sağlık Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesinin tüm talimatlarına harfiyen uyarak, hem toplum sağlığını hem de personel sağlığına birincil öncelik verdiklerinin de “ altını çizdi.

24 Ocak Sivrice depreminin yaralarının devlet ve millet olarak kısa sarıldığına dikkat çeken Ulubaba” İnşallah Korona Virüs salgınını da aynı ruh ve birliktelikle kısa sürede duracağına ve yaralarının bir an önce sarılacağına inanıyoruz. Gazeteniz aracılığıyla tüm Türkiye’ye ve Malatyalı hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” şeklinde ifade etti.

 

MESTON’UN İDDİALI OLDUĞU SEKTÖRLER

 

        ASFALT ÜRETİM TESİSİ

  • 19 dönüm arazi üzerine kurulan tesiste sıcak asfalt üretimi yapılmaktadır.
  • 240 ton/saat üretim yapabilen  tesisin yıllık  üretim kapasitesi 400.000 ton’dur.
  • Tesis bölgenin en büyük asfalt üretim tesisidir.
  •                   KONKASÖR (KIRMA-ELEME)TESİSİ
  • 2018 Kasım ayında kurulumu ve ÇED süreci tamamlanmış 2019 yılında üretimine başlamıştır.
  • Yıllık  750.000 ton her çeşit  Agrega(kırma taş-kum) üretimi yapılmaktadır.
  • Büyükşehir Belediyesine , Meston  Üretim Tesislerinde ve Piyasaya üretim yapılmaktadır
  •               PARK, BAHÇE, PEYZAJ ÇALIŞMALARIMIZ
  • Malatya Merkezde, Büyükşehir Belediyesi adına,  park, meydan, mesire alanı , sosyal yaşam alanları;  tüm alt ve üst yapısı ile birlikte şirketimiz tarafından yapılmaktadır.

 

  •     Şirketimiz aynı zamanda  özel sektöre  peyzaj ve çevre düzenlemesi ile ilgili  her türlü malzeme ve hizmet üretmektedir.
  • BETON ELEMANLARI  FABRİKASI
  • 70.000 m2 alanda  beton altyapı  ve zemin döşeme elemanları ile ahşap kent mobilyaları üretimi yapıyoruz.
  • Fabrikamızda her yıl;
  • 600 çeşit 1.000.000  m2  beton döşeme elemanı üretilmektedir.
  • 100 çeşit      50.000   mt  beton boru üretilmektedir.   
  • 125 çeşit        4.000   m3  ahşap Kent Mobilyası   üretilmektedir

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz