Başkan Çınar’ın miraç kandili mesajı

Başkan Çınar’ın miraç kandili mesajı

“Miraç, Hüznün Ardından Gelen Sevinç Ve Yükseliştir

21 Mart 2020 - 22:30

Başkan Çınar’ın miraç kandili mesajı

“Miraç, Hüznün Ardından Gelen Sevinç Ve Yükseliştir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Allah’ın lütuf ve inayetinin daha fazla hissedildiği Miraç’ın özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk, ilahi emirlere teslimiyet gösterme ve yüce mertebelere erişme vardır. “ dedi.

Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Miraç bir yükseliştir, bir hedeftir, hem maddi hem manevi alanda yükselmek çalışmak ve ilerlemektir. Miraç ilimde, ahlakta, sanatta, hukukta, iktisatta, medeni olmada kısacası insanlığa faydalı her alanda başarılı olmaktır. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (SAV) Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kabul edilen Miraç Kandili’ne kavuşmanın ve kutlamanın büyük heyecan ve mutluluğu içindeyiz. Bu mübarek geceyi iyi değerlendirmeli, yapılacak ibadet ve dualar; başta ülkemizde ve bütün dünyada refahın artması, dünyada barışın sağlanması, manevi ve kültürel değerlerimizin muhafazası, bütün insanlığın selameti, iyiliğin, kardeşliğin ve merhametin artması için olmalıdır.

Bu vesileyle pek çok mucizeyi bünyesinde barındıran bu kutlu gecenin, ülkemiz ve dünyaya barış getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz eder, vatandaşlarımızın ve tüm İslam Âleminin mübarek Miraç Kandili’ni en içten duygularımla tebrik ederim.” ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz