Vali Baruş’un Ramazan Bayramı mesajı

Vali Baruş’un Ramazan Bayramı mesajı

Kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, rahmet ve bereketi kuşanmış, mağfiretimize vesile olan bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız

03 Haziran 2019 - 13:20

Vali Baruş’un Ramazan Bayramı mesajı

Kardeşliğin ve dostluğun sıcaklığını hissettiğimiz, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz, rahmet ve bereketi kuşanmış, mağfiretimize vesile olan bir Ramazan Ayı’nı daha idrak ederek bayrama kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Bizleri bayrama kavuşturan Yüce Rabbimiz (cc)’e şükürler olsun.

Milli ve manevi değerlerimizin güzelliğini ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz bayramlar, kırgınlık ve küskünlüğü, kin ve nefreti bir kenara bırakarak coşkuyla ve hasretle kucaklaştığımız müstesna günlerdir.

Şüphesiz ki; bu anlamlıgünlerin bizlere ilham ettiği sevinci, heyecanı, yardımlaşma ve dayanışma duygusunu, cihanşümul mesajı çok iyi idrak etmeli,bu mukaddes günler içerisinde kalbimizde yeşertipzahire aksettirdiğimiz güzellikleri hayatımızın her anına yayabilmeli ve başarılı bir insan olma çabalarımızı iyi bir kul ve insan olma endişesi ile taçlandırmalıyız.

Cenâb-ı Hakk (cc)’ın bizlere bahşettiği nimet ve güzelliklerin kadrini bilmeli, bu nimetleri bize lütfedildiği gibi cömertçe fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, hasta, yaşlı, yetim, öksüz, kimsesiz kardeşlerimize infak etmeliyiz. İhtiyaç içerisinde olan kardeşlerimizi ihmal etmemeli, kapılarını çalmalı; kendileriyle hemhâl olmanın onlar için çok büyük bir mutluluk, bizim içinse insanlık ve kardeşlik borcu olduğunu asla unutmamalıyız.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta Malatya’mızın muhteremhalkı olmak üzere Aziz Milletimizin ve İslam Âleminin Ramazan Bayramını kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık ve esenlikler diliyorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz