Marasalı’dan ittifak çıkışı

Marasalı’dan ittifak çıkışı

Saadet Partisi seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı bu kapsamda Darende ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinledi.

18 Mart 2019 - 02:11

 

Marasalı’dan ittifak çıkışı

Saadet Partisi seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri ziyaret etmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı bu kapsamda Darende ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinledi. Daha sonra vatandaşlara hitap eden Marasalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Hiçbir partiyle ittifak yapmadıklarını yineledi ve bu söylentiyi çıkaranlara haklarını helal etmediklerini söyledi.

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Darende İlçesi’ni ziyaret etti.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve sıkıntıları dinleyen Marasalı, seçimlerde destek istedi.

Daha sonra vatandaşlara hitap eden Marasalı, esnafın yaşadığı ekonomik sıkıntılara değinerek, seçildikleri takdirde Darende ya da Doğanşehir’e elma kurutma tesisi yapacaklarının sözünü verdi. Marasalı, “Esnafımızın siftah yapması, esnafımızın işlerinin açılması bizim için mutluluk verici fakat köylünün cebinde para olmadığı için maalesef siftah yapamadan dükkanını kapattığı günler oluyor. Tabii Darende'de elma bir hayli fazla. Darende’ye soğuk hava deposunun ve meyve kurutma tesisinin bir an evvel yapılması lazım. Bu hususta Belediye Başkanı olmamız halinde ya Doğanşehir’e yada Darende'ye elma kurutma tesisi yapacağız.” Dedi.

“KUL HAKKINA GİRİYORLAR, HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ”

Marasalı, Saadet Partisi’nin hiçbir partiyle ittifak yapmadığını vurgulayarak, bu söylentiyi çıkaranlara haklarını helal etmediklerini söyledi. Marasalı, “Biz seçim döneminde hizmetlerimizin, vaatlerimizin ve geçmişimizin konuşulmasını isterken maalesef ısrarla ve ısrarla Türkiye'nin üzerine her gün yalanlar iftiralar boca ediliyor ve insanlar bununla zehirleniyor. Biz bir insanın Adalet ve Kalkınma Partisi’ne oy vermesini garipsemeyiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ya da bir başka partiye oy vermesini engelleyemeyiz, garipseyemeyiz fakat bu insanların birbirini sevmesini sağlayabiliriz. Hangi partiye oy verirseniz verin ama Allah rızası için birbirinizi sevin, birbirinize gülümseyin. Gülümsemeyi bile birbirine çok gören, elini sıkmak istemeyen bir ekip haline geliniyor. Kim vasıtasıyla en tepedeki insanlar vasıtasıyla. Buradan Sayın Cumhurbaşkanı’na sesleniyorum beni duymayacağını bildiğim halde ama umut ediyorum Allah duyurur. Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat yalan söyletiyorlar, yalan bilgi veriyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti ittifak yaptı ismi millet ittifakı. Saadet Partisi tek başına seçime giriyor. Cumhur ittifakı da Adalet Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin ittifakıdır. Dolayısıyla ortada ittifak yokken ısrarla ittifak varmış gibi, ısrarla PKK ile ittifak varmış gibi gösterilmesi bizi derinden yaralıyor. Bir kul hakkına giriliyor, hakkımızı Helal etmiyoruz.” diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz