“Hedefimiz; Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna Hazır Hale...

“Hedefimiz; Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna Hazır Hale Getirmektir”

Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale gelmesini sağlayacak ‘insan odaklı’ yatırımlarla büyümesine öncelik tanıyacaklarını, ‘Gönül Belediyeciliği’ esaslı sosyal sorumluluk projelerle de vatandaşların yüreklerine dokunmaya devam edeceklerini söyledi.

15 Ocak 2019 - 02:30

“Hedefimiz; Yeşilyurt’u 2023 Vizyonuna Hazır Hale Getirmektir”

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanlığına aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale gelmesini sağlayacak ‘insan odaklı’ yatırımlarla büyümesine öncelik tanıyacaklarını, ‘Gönül Belediyeciliği’ esaslı sosyal sorumluluk projelerle de vatandaşların yüreklerine dokunmaya devam edeceklerini söyledi.

AK PARTİ YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: MEHMET ÇINAR

AK Parti Genel Merkezi tarafından aylardır süren anket çalışmaları ve kamuoyu yoklamalarında ismi ilk sırada çıkan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesine karar verildi.

“CUMHURBAŞKANIMIZA, TEŞKİLATIMIZA VE HEMŞERİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM”

Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan adaylığı Malatya’da düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısında açıklanan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bizi bu ulvi göreve layık gören başta Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Genel Merkezimize, Milletvekillerimize, AK Parti İl ve İlçe Başkanlığımıza, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine, gerek sosyal medya üzerinden gerekse de her türlü platformda dua ve desteklerini bizden esirgemeyen tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkürlerimi sunarım. Bize inanan ve güvenenlere layık olabilmek, seçimlerde AK Partimizin kentimizde ve ilçemizde en yüksek oranda oyu alabilmesi ve halkımızın teveccühüne mazhar olabilmek adına gece gündüz demeden çalışacağız. Bugüne kadar ‘İnsani Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışından yola çıkarak memleketimize, kentimize ve ilçemize en güzel ve en iyi şekilde hizmet etmek adına çalıştık ve çabaladık. Sabahın erken saatlerinde mesaimize başlayıp geç saatlere kadar halkımızın mutluluğu için çalıştık. Katılımcı belediyecilik anlayışımız gereği belediye kapılarını halkımıza sonuna kadar açtık. Her zaman ifade ettiğim gibi makamda oturmayı seven birisi asla olmadım, hemşerilerimizle her daim birlikte, iç içeyiz, bundan sonrada aynı bilinçle hareket ederek halkımızın desteğine talip olacağız. Hemşerilerinin dua ve destekleriyle 31 Mart’ta yeni bir tarih yazarak, AK Partimizin en yüksek oranda oy alması için kapı kapı dolaşacağız. Cenab-ı Allah, Cumhurbaşkanımızın vizyoner liderliğinde devam eden kutlu yürüyüşümüzde hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

 “DURMAK YOK YOLA DEVAM ANLAYIŞI EN BÜYÜK İLHAM KAYNAĞIMIZDIR”

Mahalle İdareler Seçimlerinin Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olması adına büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Çınar, “Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsıma tevdi edilen adaylık görevinden dolayı çok büyük bahtiyarlık duymaktayım. Öncelikli gayemiz; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde AK Partimizin Yeşilyurt’ta rekor seviyede oy almasını sağlayacak süreci oluşturmaktır. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından stratejisi belirlenen, AK Parti İl Başkanlığımız tarafından yürütülecek olan seçim kampanyası çerçevesinde seçimlerin, ülkemiz, kentimiz ve ilçemizin daha istikrarlı bir yapıyla büyümesi ve gelişmesi açısından ne kadar önemli olduğunu halkımıza anlatarak kıymetli hemşerilerimizden dua ve destek isteyeceğiz. Çünkü seçimler; son yıllarda istikrarlı bir yönetim mekanizmasına kavuşan Türkiye’nin bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olması adına büyük bir öneme sahiptir. Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi adına bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan, dualarını esirgemeyen, her seçimde gönülde destek veren, kutlu davamıza sahip çıkan kıymetli hemşerilerimizin yine dua ve desteklerine büyük ihtiyaç duymaktayız. Hemşerilerimizle her zaman olduğu gibi yine el ele gönül gönüle olacağız ve seçimlerden kazananın yine Türkiye olması adına gece gündüz demeden çalışacağız. AK Parti felsefesinin temelinde yer alan ‘Durmak Yok Yola Devam’ anlayışı en büyük ilham kaynağımız olacaktır. Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından belirlenen ‘Tevazu, Samimiyet, Gayret ile Önce Millet Önce Memleket’ kavramı çalışmalarımıza ışık tutacaktır” dedi.

 “MALATYA’NIN İNCİSİ YEŞİLYURT’U 2023 VİZYONUNA HAZIR HALE GETİRECEĞİZ”

Anadolu’nun en güzel mozaiklerini içinde barındıran, doğası, suyu, havası ve tüm güzellikleriyle ismiyle müsemma Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna hazır hale getirmenin başlıca hedefleri arasında yer aldığını ifade eden Başkan Çınar, “Milletimiz seçimlerde bizleri bu ulvi göreve layık görmesi halinde, huzuru ve güler yüzü bir gerdanlık gibi üzerinde taşıyan güzel ilçemizin daha fazla büyümesi ve gelişmesi için alt ve üst yapı hizmetlerinden sosyal hizmetlere, sanattan spora, kültürden eğitime, kadınlardan gençlerimize, çocuklarımızdan büyüklerimize kadar toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına en güzel şekilde yanıt verecek hizmetlerimizi halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz.  Modern, katılımcı, şeffaf ve yerinden yönetim ilkeleriyle, insana ve insanca yaşama hizmet etmek için hemşerilerimizle beraber, büyüyen sevdamız Yeşilyurt’u kararlı adımlarla geleceğe hazırlayacağız. Bugüne kadar vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri teker teker yerine getirmenin gururunu yaşıyoruz. İlçemizin bütün cadde, sokak ve mahallelerinde ki kalıcı ve kaliteli hizmetlerimizin sayısını artıracağız. Öncelikli hedefimiz; Yeşilyurt’umuzun Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği 2023 vizyonuna hazır hale gelmesini sağlayacak ‘insan odaklı’ yatırımlara kavuşmasını sağlamaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği görevle temelinde değişim ve yenilik yatan yatırımlarımızla ilçemizi 2023 vizyonuna hazır hale getirmek için adaletli, sosyal ve şeffaf bir belediye anlayışı ile çalışma tempomuzu artıracağız. Tükenmeyen hizmet aşkımız ile Yeşilyurt’a çağ atlatacak önemli projelerin altına kıymetli hemşerilerimizin destekleriyle imza atacağız.” dedi.

 “HİZMETLERİMİZİ ‘GÖNÜL VİZYONU’ TEMALI PROJELERİMİZLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

Sosyal belediyecilik alanında örnek gösterilen yatırımlar ve projelerinin sayısını artıracaklarını ifade eden Başkan Çınar, “ ‘Gönül Belediyeciliği’ esaslı sosyal sorumluluk projelerimizle vatandaşların yüreklerine dokunmaya devam edeceğiz. Makamda oturmayı seven birisi asla olmadım sürekli sahada halkımızla iç içe olduk, çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızı güçlendirmek adına daha fazla mücadele edeceğiz. Hizmetlerimizi ‘Gönül Vizyonu’ temalı projelerimizle taçlandırıp, hemşerilerimizin iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmaya, ellerinden tutmaya, acılarını paylaşıp, sevinçlerine ortak olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın ödüllendirdiği ‘Keşke’ ile yetim ve öksüz çocuklarımızı sevindirmeye, ‘Baştâcı’ ile yaşlılarımızın temizlik ve bakımlarını yapmaya, ‘Hayır Çarşısı’ ile ihtiyaç sahiplerinin giyim ihtiyaçlarını karşılamaya, ‘Önce Vatan’ ile askere giden gençlerimizi uğurlamaya, ‘Bir Yastıkta’ ile yeni evlenenlere mutluluklar dilemeye, ‘Hoş Geldin Bebek’ ile bebek sahibi ailelere göz aydınlığı vermeye, ‘Yeşilyurt Gurbet Değil’ ile ilçemize yeni taşınanlara hoş geldiniz demeye, ‘Emanet Ekmek’ ile hayırseverlerin satın aldığı binlerce taze ekmeği, ihtiyaç sahiplerine sunmaya, ‘İkram Çeşmesiyle’ hasta ve hasta yakınlarına sıcak çorba ikramında bulunmaya, ‘Taziye Çadırı-Taziye Paketi’ hizmetlerimizle cenazesi olan hemşerilerimizin zor anlarında yanında olmaya, ‘Sev Beni’ ve ‘Şanslı’ projelerimizle sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam edeceğiz. Halkımızın iyi ve zor günlerinde yanlarında olmamızı sağlayan bu tür projelerin sayısını artırıp, gönüllerde kalıcı izler bırakmaya özen göstereceğiz.” dedi.

 “YENİ PROJELERİMİZİ HAYATA GEÇİRMEK İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”

Yeşilyurt’u ‘insan odaklı’ yatırımlarla geleceğe hazırlayacaklarını sözlerine ekleyen  Başkan Çınar, “Bölgemizin ekonomik ve sosyal yaşamına canlılık kazandıracak dev yatırımımız ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin tamamlanması için çalışmalara ağırlık vereceğiz. Hayırseverler ile ihtiyaç sahibi vatandaşları ortak platformda buluşturmayı amaçlayan ‘Emanet Çarşı’ ile tarımsal üretimi desteklemek, tüketicilerin de doğal ürünlerden faydalanmalarını sağlamayı amaçlayan ‘Doğal Ürünler Pazarı’ projelerini aynı çatı altında hizmete sunacağız. Bölgemizin en büyük afet eğitim merkezi özelliğine sahip Deprem Eğitim ve Simülasyon Merkezi ile atıkların yerinde ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılmasını sağlayacak Ambalaj Atığı Toplama Ayrıştırma Tesislerimizi halkımızla buluşturacağız.  İnşaatı bitmek üzere olan Gedik Kültür Evimizde 7/24 hizmet verecek olan İkinci Millet Kıraathanemizin yanı sıra Çoban Müzemiz, Konferans Salonları, Cezaevi Müzesi ve diğer sosyal donatılarımız yer alacaktır. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin envanterinde çıkmış olan savaş aletlerinin sergileneceği ‘Savunma Sanayi ve Savaş Makineleri Açık Hava Müzesi’ni ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ içerisinde hizmete sunacağız. Yeşilyurt mutfağının eşsiz lezzetlerinin yerli ve yabancı turizme kazandırmak amacıyla başlattığımız ‘Lezzet Vadisi’ projemiz kapsamında tanıtım çalışmalarına ağırlık verip, Yeşilyurt’un turizm potansiyelini artırmak amacıyla ‘Yeşilyurt Kent Tasarım Rehberi’ projesiyle de bu alanda ki çalışmalara özen göstereceğiz. Vatandaşlarımızın sağlıklı, denetimli ve güvenli ortamlar da pazar alışverişini yapabilmesinin yanı sıra pazarcı esnafının da modern ortamda ticaretini sürdürmesi amacıyla ‘Semt Pazarı’ projemiz kapsamında mahallelerimize çok modern semt pazarları kuracağız.  Yeşilyurt, Malatya’nın Batı’ya açılan penceresidir, bizlerde mesai mefhumu tanımadan çalışarak yaşam standardını daha iyi konuma getirmek adına çaba sarf edeceğiz.  Yeni projelerimizin de yaşam kalitesinin artmasına, insanlarımızın mutlu bir hayat sürmesine vesile olmasına özen göstereceğiz. Eğitim, sağlık, çevre, spor, sanat, kültür, temizlik, alt ve üst yapı yatırımlarımızla güzel ilçemizde ki modern yaşamı gelecek nesillere taşıyacağız. Yeşilyurt bizim sevdamız ve aşkımızdır, halkımıza hizmet etmek bizim için en büyük şereftir. Yeşilyurt’ta yaşamanın artık farklı ve ayrıcalıklı olduğunu hissettirecek hizmetlerimizle ilçemizi kalkındırmaya, unutulmuş değerlerimizi canlandırarak aydınlık geleceğimizi hemşerilerimizle birlikte inşa etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz