Çelen’in Kurban Bayramı mesajı

Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilat Başkanı Gökhan Çelen  Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik emsajı yayınladı.  Çelen mesajında;


Çelen’in Kurban Bayramı mesajı

Çelen’in Kurban Bayramı mesajı

Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilat Başkanı Gökhan Çelen  Kurban Bayramı dolayısıyla bir tebrik emsajı yayınladı.  Çelen mesajında;

“Bayram günlük hayatımızın tüm meşakkatleri ve koşturmacısı arasında bizleri olanca sıcaklığı, sükuneti ve huzuruyla karşılayan müstesna günlerden biridir. Bayramlar, birliğin beraberliğin tüm içtenlikle yeniden canlandığı; kırgınlığın, kırılmışlığın selam ve muhabbetle gönüllerde yeniden yeşerdiği; sevginin, saygının hayatımıza güç kattığı günlerdir.

Bayramlar, bir ve beraber olduğumuz bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha yaşadığımız çok özel günlerdir. Bu özel günlerin tüm ülkemizde huzur içerisinde aynı coşku ve mutlulukla yaşanabilmesi için her birimize düşen en önemli vazife; başta büyüklerimiz olmak üzere yakınlarımıza, kimsesizlere, yetimlere ve ihtiyaç sahiplerine ulaşmaktır, gönüllerini almaktır. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlar, birlik ve dayanışmanın arttığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı önemli zaman dilimleridir.

Rabbimize yakınlaşmak anlamına gelen kurban, Allah’ın rızasına ermek ve bizleri yaratana şükranlarımızı sunmak amacıyla gerçekleştirilen bir ibadettir. Kuşkusuz kestiğimiz kurbanlar insani duygularımızı derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır. Kurbanlarımızın belirlenen kurallar çerçevesinde ve belediyelerimizin belirlediği alanlarda kesilmesine özen göstermeliyiz. Gerçekleştireceğimiz ibadetimizin Allah katında kabul görmesini diliyor, ihtiyaç sahiplerini de unutmamanızı temenni ediyorum.

Bu vesileyle Tüm Malatyalı hemşerilerimin kurban bayramı tebrik ediyorum” dedi