Başkan Cengiz mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ediyor


Başkan Cengiz mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ediyor

Başkan Cengiz mahalle ziyaretlerini aralıksız devam ediyor

Kuluncak Belediye Başkanı  Erhan Cengiz, mahalle ziyaretlerini aralıksız olarak ziyaret etmeye devam  ederek, vatandaşların sorunlarını bir bir dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.

Başkan Erhan Cengiz Mahalle ziyaretleri kapsamında Başören ve Konaktepe mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.Samimi ve sıcak havada gerçekleşen ziyarette Başkan Cengiz, bir yandan belediyenin icraat ve faaliyetleri hakkında bilgi verirken, diğer taraftan vatandaşlardan gelen sorun ve şikayetleri dinleyerek, not alması dikkat çekti.

Başkan Cengiz mahalle ziyaretleri hakkında gazetemiz muhabirine yaptığı değerlendirmede “ Kuluncak’ı oluşturan 28  mahallemizi asli ve kurucu mahallelerimiz olarak görmekteyiz. Tüm mahallelerimize belediyenin gücü nispetinde hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Belediyeciliği masa başında, makamda yapmak yerine, hemşerilerimizle birlikte, ortak akılla yapmayı hedefliyoruz. Kuluncak’ımızın gelişmesi, kalkınması için her bir hemşerimize ihtiyacımız var. Bundan dolayı bulduğumuz her fırsatta mahallerimizi ziyaret ederek, hem seçimler de verdiğimiz sözleri yerine getiriyor, hem de hemşerilerimizin yeni sorun ve taleplerini yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Hizmet anlayışımızı, vatandaşlardan gelen istek ve taleplere göre sürekli bir şekilde güncelliyoruz. İnşallah tüm Kuluncaklı hemşerilerimizin hayır duasıyla, sorunlarımın üstesinden geleceğiz “ dedi.

 Başkan Cengiz açıklamasına . “Hemşehrilerimiz ile her fırsatta bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah’ın izniyle tüm mahallelerimizde belediye olarak elimizden geldiğince, gücümüz yettikçe önemli çalışmalara imza atacağız.” Sözlerini de ekledi.