Yeni Malatyaspor Transfer Dosyası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Kamara ve Fofana transferlerinde mutlu sona ulaştı.


Yeni Malatyaspor Transfer Dosyası

Yeni Malatyaspor Transfer Dosyası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, Kamara ve Fofana transferlerinde mutlu sona ulaştı.

Futbol Arena'nın haberine göre Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor Kamara'yı kiralık olarak 1 yıl daha kadrosuna kattı. Teknik Direktörlük görevine Sergen Yalçın'ı getiren sarı siyahlılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Önümüzdeki sezon tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor Fulham kulübü be Kamara ile her konuda anlaştı.

Öte yandan Atiker Konyaspor'da forma giyen Fofana'nın transferinde ise pürüzler giderildi. Hem Kamara, hem de Fofana ile hafta içinde sözleşme imzalanacak.

Aboubakar Kamara geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 10 maçta 1 gol atarken, 2 asist yaptı. Fulham'dan geçtiğimiz sezon kiralanan Kamara, 1 yıl daha Yeni Malatyaspor forma giyecek. Ayrıca Evkur isim sponsorluğu bu yıl da devam edecek.

SPONSORLARDAN BEKLENEN GELİR

Evkur Yeni Malatyaspor yeni sezon için sponsorlandan 12 milyon TL gelir elde etmeyi bekliyor. ALEXANDER BARBOZA İKİNCİ TRANSFER

Evkur Yeni Malatyaspor River Plate forması giyen Alexander Barboza ile anlaştı. Başarılı stoper de arkadaşlarıyla gittiği halı saha maçında Evkur Yeni Malatyaspor’un formasını giyerek sarı-kırmızılı camiaya selam gönderdi. 1.93’lük dev stoperin hafta içi İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Bu sezon 24 maça çıkan Barboza, takımına 1 gol, 1 asistlik katkı sağladı. 24 yaşındaki futbolcunun River Plate ile olan sözleşmesi de önümüzdeki günlerde sona erecek.

ELVIS MANU'YA TEKLİF YAĞMURU

Gelecek sezon Akhisarspor'da kalmak istemeyen ve kariyerini Süper Lig'de sürdürmeyi hedefleyen Hollandalı golcüye başta Trabzonspor olmak üzere, eski takımı Gençlerbirliği, Yeni Malatyaspor ve Kasımpaşa'nın talip olduğu iddia edildi. Ege temsilcisinin 2021 senesine kadar kontratı bulunan 25 yaşındaki futbolcu için  uygun bir bonservis bedeli isteyeceği belirtildi.

GÜRAY VURAL VE GUILHERME İÇİN YOĞUN TEMPO

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer listesinde bulunan bir diğer isim Akhisarspor'lu Güray Vural ile yapılan son görüşmede ise ortaya bazı pürüzlerin çıktığı ve bu transferin şimdilik durdurulduğu iddia ediliyor. 31 yaşındaki sol kanat oyuncusunun transferi konusundaki sıkıntının iki taraf arasındaki fiyat farkından kaynaklandığı, tecrübeli futbolcuyla önümüzdeki günlerde son bir görüşme daha yapılabileceği ise gelen haberler arasında.

Bu arada sezon başında İtalya'nın Benevento takımından kiralanan Guilherme Costa Marques'in opsiyonunun kullanılmasının da sarı-kırmızılı kulübün gündeminde olduğu ve girişimlere başlandığı öğrenildi.