Yeni Malatyaspor’u tutana aşk olsun

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u Faslı yıldız Khalid Boutaib'in attığı 2 golle 2-0 mağlup etti. Yeni Malatyaspor aldığı 3 puanla, Lider Başakşehir’in ardından ligde 2. Sıraya yerleşti.


Yeni Malatyaspor’u tutana aşk olsun

Yeni Malatyaspor’u tutana aşk olsun

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u Faslı yıldız Khalid Boutaib'in attığı 2 golle 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ikinci yarısında kavga çıktı; Antalyalı Diego ve Malatyalı Sadık kırmızı kart gördü.

 

Maçtan dakikalar:

16.dakikada Yeni Malatyaspor Boutaib ile 1-0 öne geçti. Ceza sahasına giren Eren Tozlu, güzel bir pasla ceza sahası içinde Boutaib'i buluşturdu. Faslı futbolcu, takımını 1-0 öne geçirdi.

34.dakikada Malatyaspor, Antalyaspor karşısında skoru 2-0'a getirdi. Adem Büyük'ün getirdiği topta ceza sahası içinde Guilherme topuk pasıyla meşin yuvarlağı Boutaib'İn önüne bıraktı. Boutaib temiz bir vuruşla skoru 2-0'a getirdi.

İlk yarı 2-0 sona erdi.

İkinci yarı başladı. 2 golle yıldızlaşan Boutaib, ayağında ağrı hissettiği için ikinci yarıya başlayamadı.

Antalyaspor'da sarı kart gören Maicon ve Doğukan, gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe maçında cezası nedeniyle oynayamayacak.,

Yeni Malatyaspor, maçın ikinci yarısında iki tehlikeli atak geliştirdi ikisinde de top direkten döndü.

Malatya'da maçın 67. dakikada saha bir anda karıştı! Hakem Mete Kalkava VAR'da pozisyonu inceledikten sonra ev sahibinden Sadık Çiftpınar ve konuk ekipten Diego kırmızı kart gördü. Eren Tozlu ve Celustka ise sarı kartla cezalandırıldı.

İki takım da 10 kişi kaldıktan sonra atak üretmekte zorluk yaşadı. Antalyaspor gol için pozisyon üretmeye çabalasa da atakları kaleci Farnolle rahatlıkla savuşturdu.

Maçın geri kalan bölümlerinde de gol gelmedi ve Yeni Malatyaspor, maç fazlasıyla Başakşehir'in hemen ardından ikinci sıraya yükseldi.

Takım kadroları

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Murat Akça, Sadık, Erkan, Murat Yıldırım, Marques, Ahmed, Adem Büyük, Eren, Boutaib

Antalyaspor: Boffin, Diego, Maicon, Doğukan, Chico, Serdar, Salih, Celustka, Nazım, Mevlüt, Hakan

Yeni Malatyaspor - Antalyaspor muhtemel 11'ler...

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Rahman, Sadık, Murat Akça, Chebake, Munıru, Erkan, Seth, Eren, Guilherme, Pereira

Antalyaspor: Boffin, Nazim Sangare, Salih, Diego, Celutska, Chico, Hakan, Doğukan, Maicon, Serdar, Mevlüt

Öte yandan Malatya ekibinde kart cezalısı olan Aleksic ve Donald ile sakatlıkları bulunan Ömer Şişmanoğlu ve Issar Dia, bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

BİLET FİYATLARI: Batı Alt 60 TL, Batı Üst 40 TL, Doğu Alt 25 TL, Doğu Üst 20 TL, Güney Alt 15 TL, Güney Üst 10 TL, Kuzey Alt 15 TL, Kuzey Üst 10 TL, Misafir Tribünü 13 TL