Başkan Çınar, Yeni Malatyaspor kulüp yönetimini ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentimizin gözbebeği Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun Galatasaray önünde ortaya koyduğu futbol ve aldığı 2-0’lık galibiyet hepimizi gururlandırmıştır


Başkan Çınar, Yeni Malatyaspor kulüp yönetimini ağırladı

Başkan Çınar, Yeni Malatyaspor kulüp yönetimini ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kentimizin gözbebeği Evkur Yeni Malatyaspor’umuzun Galatasaray önünde ortaya koyduğu futbol ve aldığı 2-0’lık galibiyet hepimizi gururlandırmıştır. Camiamızın bir bütün halinde takımımızın yanında durması, desteklemesi göğsümüzü kabartan sonuçların gelmesine vesile olmaktadır” dedi.

“GALATASARAY GALİBİYETİNDEN DOLAYI TEBRİK EDERİM”

Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Kulüp Yöneticilerini makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Galatasaray galibiyetinden dolayı Yönetimi, teknik ekibi, futbolcuları ve taraftarları tebrik etti.

“EVKUR YENİ MALATYASPOR, TOPLUMSAL HUZUR VE DAYANIŞMAMIZA KATKI SUNUYOR”

Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Yönetim Kuruluna göreve geldikleri günden itibaren saygın, özverili, fedakâr ve özverili hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Başkanımız ve Yönetim Kurulu istikrarlı bir şekilde çok güzel hizmetlerde bulunuyorlar. Galatasaray önünde muhteşem bir oyun ortaya koyup taraftarlarımızın da coşkulu desteğiyle hak ettiği galibiyeti alan teknik heyetimiz ve futbolcu kardeşlerimizi canı gönülden kutlarım, çok değerli bir galibiyet aldık. Taraftarlarımız bütün maçlarda olduğu gibi Galatasaray maçında da 90 dakika boyunca hiç susmadan takımımızı destek verdiler. Göğsümüzü kabartan sonuçlar alan Evkur Yeni Malatyaspor’umuz kentimizde birlik, beraberlik ve kardeşlik ortamının daha güçlü hale gelmesine, toplumsal huzur ve dayanışma ruhumuzun kuvvetlenmesine katkı sunmaktadır. Bizler yeter ki ‘bir olalım, beraber olalım, el ele gönül gönüle olalım’ aşamayacağımız hiç bir zorluk yoktur” dedi.

“GURURUMUZ EVKUR YENİ MALATYASPOR’UN HER ZAMAN DESTEKÇİSİYİZ”

Modern kent kimliğinin oluşmasında sportif faaliyetlerdeki kalıcı ve nitelikli başarıların önemli olduğunun altını çizen Başkan Çınar, “Kentimizin bütün alanlarda olduğu gibi sportif alanda da hak ettiği konuma gelmesi hepimiz adına önemlidir. Pazar günkü maçta da görüldüğü üzere hepimiz ortak paydamız olan Evkur Yeni Malatyaspor etrafında kenetlendik ve hak ettiğimiz güzel bir sonuç aldık. Bu haklı galibiyetin daha güzel sonuçları ve süreçleri peşinden getireceğine yürekten inanıyorum. Çünkü işin başında görevini layıkıyla yapan, özverili, fedakârca çalışan Kulüp Başkanımız, Yönetim Kurulumuz, alanında tecrübeli teknik ekibimiz ve giydiği formanın ağırlığını bilen futbolcu kardeşlerimiz var, tabii ki büyük Malatyaspor taraftarının desteği de bu açıdan önemldir. İç saha dış saha ayrımı yapmadan tüm maçlara giderek takımın en büyük destekçisi olan taraftarlarımızın verdiği destek takdire şayandır. Özveri, samimiyet, fedakârlık ve ciddiyetin olduğu yerde başarı doğaldır. Kentimizin tüm dinamiklerinin onurumuz ve gururumuz Evkur Yeni Malatyaspor’u desteklemesi şehrimizin bütün alanlarda hak ettiği konuma gelmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Malatyaspor’un geçmişteki özlenen başarılarına bu süreçte de ulaşma yolunda emin adımlarla ilerliyorlar. Bizlerde her daim Başkanımızın ve takımımızın yanındayız, destek olacağımız hangi konu olursa olsun onu yerine getirmeye hazırız. Yeşilyurt Belediyesi olarak başta Evkur Yeni Malatyaspor olmak üzere, Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Yeşilyurt Belediyespor ve tüm spor kulüplerimize bu anlayış doğrultusunda katkı sağlıyoruz.” dedi.