Gazilere ÖTV’siz araç

Gazilere ÖTV’siz araç

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmada

27 Ekim 2019 - 02:00

Gazilere ÖTV’siz araç

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmada Gazilerimizin mevcut sorunlarının çözümü hususunda herkesin duyarlılıkla hareket etmesi gerektiğini belirterek, ÖTV’siz Engelli araç alımında engellilik oranına bakılmaksızın tüm harp ve vazife malüllerinin faydalanması sağlanmalıdır dedi.

Fendoğlu yaptığı konuşmada;

“Terörle mücadelede tarih yazan, destan destan büyüyen gazilerimiz milli birlik ve beraberliğimizin korku nedir bilmeyen cengâverleridir.

Gazilerimizin mevcut sorunlarının çözümü hususunda herkesin duyarlılıkla hareket etmesi, vicdan seferberliğiyle sorumluluk alması kaçınılmaz bir zarurettir.

ÖTV’siz Engelli Araç alımından ortopedik engelli olan malul gazilerimiz ile Engellilik Oranı %90 ve üzeri olan gazilerimiz istifade etmektedir.

Ancak bu durum gazilerimiz arasında haksızlığa sebep olmaktadır.

Şehit ailelerimize sağlanan ÖTV muafiyeti hakkı, yapılacak düzenlenme ile pozitif ayrımcılık kapsamında malul gazilerimize de tanınmalı, engellilik oranına bakılmaksızın tüm harp ve vazife malullerine araç alımında ÖTV muafiyeti uygulanmalıdır.” İfadelerini kullandı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz