Ergün’ün 19 Mayıs tebrik mesajı

Ergün’ün 19 Mayıs tebrik mesajı

18 Mayıs 2019 - 21:05

Ergün’ün 19 Mayıs tebrik mesajı

Ergün Grup Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Gazi Ergün, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle bir tebrik mesajı yayınladı. Ergün mesajında 

" 19 Mayıs 1919, düşman işgali altında olan vatanımızın işgalci kuvvetlerce taksim edildiği bir dönemde, yüzyıllardır hür yaşamış yüce bir millet olarak, kimsenin esareti altında olamayacağımızı, onurumuzla, özgür ve bağımsız yaşama kararlılığımızı tüm dünyaya gösterdiğimiz mücadelenin,  ilk kıvılcımının atıldığı gündür.

Yurdumuzu işgal eden, sözde medeni şer odaklarına karşı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milletimizin taşıdığı büyük iman gücünden aldığı cesaretle yola çıkarak, Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tüm imkânsızlıklara rağmen zaferle taçlandırılmıştır.

Geleceğimizin teminatı sevgili gençler! Uğrunda can veren binlerce Mehmet’in eşsiz mücadelesiyle kazanılan bu vatan ve Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanet edildi. Sizlerin ülkesine ve milletine karşı sorumluluklarını bilen, yüksek ideallere sahip bir nesil olarak yetişmeniz; aziz cumhuriyetimizin bekasını güvenceye kavuşturacaktır.

Milli benliğine sahip çıkan, kendi tarihini, kültürünü bilen ve değerlerini yeni nesillere aktarabilen milletler, ilelebet yaşayacaktır. Bunun en büyük kanıtı, Milletimizin kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi, 30 yılı aşkın süredir, bölücü terör örgütüne karşı gösterdiği mücadele ve 15 Temmuz ihanet kalkışmasına verdiği destansı cevaptır.

Bu duygu ve düşüncelerle, istikbalimizin emanetçileri sevgili gençlerimizin ve tüm Malatyalı hemşehrilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz