Çalık;  “Millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak”

Çalık;  “Millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “CHP, ‘Mart’ın sonu bahar’ demiş. Bizde de bir söz var, ‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır.’ 31 Mart’ı CHP beklesin, Mart gelecek, Allah nasip ederse 31 Mart’ta bu millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak.” dedi.

04 Ocak 2019 - 04:40

Çalık;  “Millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “CHP, ‘Mart’ın sonu bahar’ demiş. Bizde de bir söz var, ‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır.’ 31 Mart’ı CHP beklesin, Mart gelecek, Allah nasip ederse 31 Mart’ta bu millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak.” dedi.

-Parti sandık görevlilerini telefonla aradı

Milletvekili Çalık, Gençlik Kollarına yaptığı ziyarette sandık görevlileri ile ilgili olarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalık, listede bulunan bazı partilileri de cep telefonuyla arayarak, hangi bölge ve sandıkta görev yapıp yapmadığını da sorguladı.

Çalık, sandık görevlilerinin tek tek aranarak bilgilendirilmelerini ve eğitime tabi tutulmaları talimatını da verdi.

Çalık’ın AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına yaptığı ziyarette konuşan ilçe başkanı Basri Kahveci, “Biz 618 sandığımızın sandık kurullarını yüzde 98 oranında oluşturduk. Sandık kurullarımızı eğitime alacağız” dedi.

Çalık buradaki konuşmasında, “Sandıklara sahip çıkmamız lazım, sahada çok iyi çalışmamız lazım. Yapmış olduğumuz yatırımları,  vermiş olduğumuz destekleri ve teşvikleri vatandaşlarımıza bire bir anlatmamız lazım. Teşkilatımız bu işin omurgasıdır. 16 yıllık AK Parti iktidarlarının omurgasını AK teşkilatlar oluşturur.” dedi.

-“Millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak”

Çalık, daha sonra beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca ile birlikte AK Parti Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıda AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, “Yerel seçimler artık birinci gündem maddemiz oldu. Seçmen listeleri askıya çıkıyor. Burada bize düşen seçmen listelerini takibi ve kontrolü, eğer eksiklikler var, kayıtlı olmayanlar varsa bunların takipleri yapılarak listelere itiraz edilerek yazılmalarını sağlanmasıdır. Oy kullanacak engelli hemşerilerimiz varsa, onlarda mahalle muhtarı aracılığını ile evde seçim sandığı hizmetinden yararlanabilecekler. Bu durumu da takip edelim” diye konuştu.

Çalık ise toplantıda , “Cumhurbaşkanılğı Hükümet Sistemi’nin ilk yerel yönetimler seçimi. Bu vesileyle hepimizin omuzlarındaki yük çok büyük. Bu sorumluluğun farkındayız. Elimizden gelen tüm desteği, tüm çalışmayı 7/24 saat,  31 Mart’a kadar bütün izinler rafa kaldırılarak çalışma yapmamız gerekir.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elini güçlendirmek, AK Parti’nin elini güçlendirmek, Cumhur İttifakının elini güçlendirmek için yerel seçimlerde başarı bizim olmazsa olmazımız.  CHP şöyle söylemiş, ‘Mart’ın sonu bahar’ demiş. Bizde de bir söz var, ‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır.’ 31 Mart’ı CHP beklesin, Mart gelecek, Allah nasip ederse 31 Mart’ta bu millet CHP’ye o 6 oku yaktıracak.” diye konuştu.

- Yeni Baskilliler Derneği’ne ziyaret

Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Yeni Baskilliler Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Çalık, “Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyen zihniyetin var olduğunu biliyorsunuz. Ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlere karşı milletimizin yanında Baskillilerde dimdik durdu. Bütün kardeşlerimiz birlikte 16 yılda yaşanılan bütün sıkıntı ve krizlere rağmen biz büyümeye, gelişmeye, istihdam yaratmaya, sağlık, eğitim ve ulaşımda hizmetleri memleketimize getirmeye gayret ettik. Bu süreçte askeri darbe yapmak istediler, yargı darbesi yapmak istediler, bürokratik darbe yapmak istediler. Darbelere karşı mücadele ederken birçok terör örgütü ile de mücadele ettik. Yerel yönetimler bu nedenle de çok önemli. Milletimiz bir kez daha Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin elini güçlendirecektir.” diye konuştu.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “İnşallah yaptığımız hizmetler bundan sonraki yapacağımız hizmetlerin teminatı olacaktır. Seçim de sandıkları patlatacak bir oy çıktığı zaman Malatya’mızın diğer sorunları da çok hızlı bir şekilde çözülecektir. Özellikle genel bütçeden yatırımlar için aktarılması gereken bütçelere daha kolay erişim sağlayacağız. Malatya’da Cumhuriyet döneminin rekorunu kıracak bir oy alma hesabı içinde olacağız” dedi.

- Öz Pütürgeliler Derneği'ne ziyaret

Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Öz Pütürgeliler Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bu memleketi mazisine layık istikbale hazırlamak için el birliği ile gayret göstereceğiz.  Parti teşkilatları ve milletvekillerimiz ile birlikte el ele vereceğiz, hükümetimiz ile el ele vereceğiz. Siyasette seçim destanını Malatya’da yazacağız. Herkesin gönlünde bir gönlü cenneti oluşturma gayreti içerisinde olacağız.” ifadelerini kaydetti.

Milletvekili Çalık, “Selahattin Gürkan, Emeği ile tecrübesi ile vatandaşla kurduğu temasla gönüllere taht kurmuş biri isi, Allah nasip ederse Büyükşehir’imize belediye başkanı olacak. 16 yıllık AK Parti iktidarları döneminde biz Türkiye’ye, Malatya’ya ve tüm ilçelerimize hizmet ettik. Hangi ilçemize gidersem gideyim anlımız ak, yüzümüz pak. 31 Mart 2019’da Malatya tarih yazacak, Malatya destan yazacak, Malatya rekor kıracak, Selahattin Gürkan’ı büyükşehir belediye başkanı, bütün ilçelerimizi de AK Partili belediye başkanı yapacak.” ifadelerini kaydetti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz