Akkurt seçim çalışmalarını sürdürdü

Akkurt seçim çalışmalarını sürdürdü

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

10 Mart 2019 - 01:09

 

Akkurt seçim çalışmalarını sürdürdü

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

Akkurt, bu kapsamda İnönü Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Gittikleri her kapıdan, her esnaftan yerel yöneticiler hakkında sürekli şikayetler duyduklarını belirten Akkurt, sandığa gidilmesi konusundaki çağrısını yineledi, sorunların çözümü için Saadet Partili adaylara yetki verilmesini istedi.

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Emine Akkurt, İnönü Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaflara hayırlı işler dileyen Akkurt, sorun ve sıkıntılarını da dinledi.

Akkurt, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, gittikleri her yerde sürekli şikayet dinlediklerini belirterek, “İnönü Mahallesi'nde esnafımızı ziyaret ediyoruz, kadın girişimcilerimizle de karşılaştık, yeni iş kuracak kadınlarımızla da karşılaştık. Özel girişimcilerimizin bir takım sıkıntılarına da şahit olduk, dinledik. Özellikle belediyeye ait kurum ve kuruluşlardan ödeme alamayan, verdikleri işin karşılığında ödemelerini aylarca alamayan girişimcilerle de karşılaştık, onların şikayetlerini dinledik. Belediyelerimiz girişimcilerimize bu şekilde muamele ederlerse girişimcimiz ne yapsın, esnafımız ne yapsın? Fidancılarımız ile bir araya geldik, fidancılarımızın da şikayetlerini dinledik. Gittiğimiz her yerde vatandaştan, esnaftan sürekli şikayet var. Bugün de şikayet dinledik bizlerde çözümlerimizi anlattık. Fidancılarımızın arzuları çadırlarda fidancılık yapmamak, kendilerine ait, özel, güzel, çevreye yakışır, Malatya'mıza yakışır bir mekanda hizmet vermek, hizmet üretmek. Bu anlamda daha önceki belediye yönetimlerinden sözler almışlar, yer tahsis edilmiş ancak ücretlerini ödedikleri halde yerleri kendilerine verilmemiş, bu anlamda çok sıkıntılılar. Biz söz veriyoruz göreve geldiğimiz an itibarıyla bu sıkıntıları çözüm getireceğiz. Çünkü çözüm getirilmeyecek bir sıkıntı değil, aslında bu çözümü hemen hazır olan bir sıkıntı.” Diye konuştu.

Sandığa gidilmesi konusundaki çağrısını yineleyen Akkurt şöyle konuştu; “Esnafımızın sıkıntıları hat safhada, dinliyoruz, çözüm üreteceğiz hep birlikte ancak bize yetki verilmesi lazım. Malatyalı özellikle Yeşilyurtlu bütün hemşirelerimize de buradan sesleniyoruz, lütfen sandığa gidelim, lütfen kızgınlık göstermeyelim. Anlıyoruz sizi tepkilisiniz, tepkinizi sandığa gitmeyerek vermeniz doğru olmayacak. Sandığa gidelim, tepkimizi orada verelim ve 31 Mart günü Saadet Partili adaylara yetki verelim.”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz