Ahmet Kaya Polat’ın Ramazan Bayram mesajı

Ahmet Kaya Polat’ın Ramazan Bayram mesajı

Yeni Hamle Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Polat Kaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı

03 Haziran 2019 - 04:24

Ahmet Kaya Polat’ın Ramazan Bayram mesajı

Yeni Hamle Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Polat Kaya Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaya, Dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en yüksek düzeyde yaşandığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dedi.

Kaya mesajında şu ifadelere yer verdi.

Bu mübarek günlerde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak, şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kıymetli ailelerini, ihtiyaç sahipleri, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret etmek, onları sevindirmek hepimizin görevidir.

Malatya’mız sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardeşçe ve hoşgörüyle yaşayabilen bir toplumdur. Huzur içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayından sonra bayramını da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmenizi Yüce  Allah’tan dilerim. Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla  ulaşmalarını, sevdikleri ile birlikte huzurlu bayram geçirmelerini temenni ederim.

Bu vesile ile tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin,Malatyalı hemşehrilerimin, ilimizde görev yapan tüm görevlilerin  ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının Mübarek Ramazan bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım.” dedi

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Malatya'da Yapı Güçlendirme Çalışmaları Hız Kazanıyor
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz
Başkan Çınar; Gece Gündüz Demeden Çalışıyoruz